over mij

Mijn naam is Elske Heeren. Ik hou van verandering en uitdagen om te veranderen. Zonder te oordelen en met respect voor iedereen. Door jullie uit te dagen anders te kijken, help ik jullie om in beweging te komen, en te bewegen richting het samen beter doen voor jullie klanten.

In de basis werk ik vanuit de Lean filosofie. Ik ben gecertificeerd Lean Six Sigma Master Black Belt en heb ruim twintig jaar ervaring als adviseur, trainer en coach in complexe organisaties. In zowel zorg en overheid als in de financiële sector. Ik ben analytisch sterk en ik hou van mensen. Ik beweeg me gemakkelijk op alle niveaus in een organisatie. Ik vind samenhang belangrijk en leg graag verbindingen. Wanneer mijn werk geslaagd is? Als ik jullie creativiteit heb weten aan te boren. Als jullie zelf zien hoe jullie effectiever voor je klanten kunnen samenwerken en elkaar hierin steeds vinden – zowel medewerkers als leidinggevenden. Als jullie daarmee iedere keer weer mooie, blijvende verbeteringen tot stand weten te brengen, voor klanten en in jullie eigen cultuur.

Ik beschouw dit als een leerproces, en help jullie leren: als individuen, als team, als organisatie. Mijn onderwijskundige achtergrond speelt een rol in deze visie, en helpt ook bij het ontwikkelen van creatieve werkvormen en van trajecten van organisatieontwikkeling. Hierin zijn onvergetelijke gezamenlijke leermomenten of co-creatie workshops een versneller. Ik maak pragmatische combinaties van methoden, o.a. uit Lean, customer journey management, scenario-methodiek en design thinking. Ik daag jullie uit om feiten en data te combineren met eigen visies en ervaringen. En om samen een betere werkelijkheid te creëren, ermee te experimenteren en continu te verbeteren. Ik geloof dat de kennis en houding van mensen op de werkvloer het verschil maken, ondersteund door leidinggevenden die zich ontwikkelen tot coach. Daarmee borgen jullie wendbaarheid en resultaat op lange termijn.

Mijn visie: samen leren = samen veranderen = samen verbeteren